Despre noi

STOEHR MINERAL&VEGETAL OIL SRL, cu sediul în BUCURESTI,  este una dintre cele mai mari companii de gestionare a deșeurilor de grasimi si uleiuri alimentare uzate în Romania. Servicile oferite  sint adaptate special la nevoile și cerințele din domeniul industriei alimentare si Horeca.

comunicatii mobile

shutterstock_102733520

STOEHR MINERAL&VEGETAL OIL SRL  fost infiintata in 2005 cu scopul de a creea si dezvolta in Romania prima retea nationala de colectarea a deseurilor de ulei uzat alimentar si grasimi comestibile uzate. Nascuta din dorinta de a oferii servicii de inalta performanta si activand intr-un segment de piata aflat in stadiu de pionierat, societatea STOEHR MINERAL & VEGETAL OIL s-a impus rapid pe piata deseurilor reciclabile, avind o evolutie spectaculoasa, devenind in doar cativa ani, una dintre cele mai sigure si de incredere companii de profil din Romania.

Septembrie 2011 aduce  o nouă etapă în istoria societatii prin cooptarea în structura acţionariatului a unui puternic investitor strategic, Biooil Austria. cu o vasta experinta in domeniu.

De aceea pentru anul 2012 aducem o noua perspectiva in piata deseurilor reciclabile, bazata pe respect si inbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

Zona de acoperire.
2005 – Bucuresti
2006 – Ilfov, Prahova
2007 – Brasov, Dambovita, Vilcea, Dolj, Olt, Arges
2008 – Suceava, Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Buzau
2009 – Constanta, Galati, Braila, Focsani, Ialomita, Calarasi, Giurgiu,
2010 –  Satu Mare.
2010 –  Inaugurarea societatea deschide Primul centru centru autorizat care cumpara de la personae fizice uleiuri vegetale uzate, cumpar ulei de palmier uzat, ulei de floarea soarelui uzat, ulei si grasimi vegetale uzate, asiguram transport in cazul de cantitati mari de ulei uzat, ulei alimentar uzat, ulei de palmier, ulei de floare , ulei vegetal nonconform, ulei palmier expirat, ulei de floarea soarelui expirat, grasimi alimentare
2011 – Craiova, zona Oltenia, Alba Iulia

Luna Septembrie – Introducerea achizitionarii de la persone fizice a deseurilor de ulei si grasimi comestibile uzate la pretul de 1,5 RON/KG
Scopul acestei decizii este de a stimula si incuraja cetatenii capitalei sa stringa o cantitate cit mai mare de ulei alimentar uzat din gospodaria propie si importanta colectarii selectiva a deseurilor reciclabile.
Dorinta noastra este de a informa si constientiza cetatenii, în ceea ce priveşte efectele nocive ale uleiului vegetal uzat, precum şi evidenţierea importanţei colectării acestuia.
Info : www.colectareuleiuzat.ro, www.reciclareulei.ro

2012 – Prin intermediul partenerilor autorizati, colectarea se face  la nivel national.

2014 – Infintarea diviziei la nivel national de vanzare si distributie ulei de gatit proaspat ( ulei de rapita, ulei de palmier, etc. )

index 2

index 1

image